Home  //  Contact

Contact

24-5-2018
 

Heeft u een vraag  over whiplash en haar gevolgen, behandeling, etc.:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Contact met Whiplash de Baas is alleen via mail.

Binnen 5 werkdagen heeft u antwoord van onze vrijwilligers.

 

Als u een vraag stelt via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zal na beantwoording zowel mail vraagstelling als mail beantwoording direct nadat het antwoord verstuurt is uit bestand worden verwijderd. Er wordt geen informatie bewaard en geen database opgebouwd. U zult iedere keer opnieuw moeten formuleren. I.v.m. privacy verzameld Whiplash de Baas geen enkele informatie van mailers. Op de site is alleen informatie te lezen door betrokkenen zelf aangeleverd of verwijzingen naar andere sitesWhiplash de Baas bestaat 7 jaar in 2014 en wij proberen een spil te zijn tussen u als patient en uw behandelaars in de praktijk van alle dag. Dit om behandelingen en begeleiding te optimaliseren. U vindt op onze site informatie van allerlei aard, maar uiteraard altijd met betrekking tot whiplash. Loop rustig door de onderwerpen heen. Die zijn vooral gericht op verbetering en herstel, maar ook over letselschade, rechstbijstand en vergoeding.

Betrokken raken bij een ongeval komt uit onverwachte hoek. Ongewild en onberekenbaar kunnen zich klachten gaan ontwikkelen. Zo'n overwacht ongeval overkomt per jaar circa 25.000 mensen in Nederland. Elk jaar opnieuw. Whiplash is een ongevalmechanisme. Klassiek is de achterop aanrijding, maar na andere ongevallen, een ongeval op bedrijf, thuis, in de sport, etc. kan zich een klachtenpatroon ontwikkelen passend bij het posttraumatisch whiplash syndroom, zoals het in medische termen wordt omschreven.

Bloemmozaiek kuifje

 

Workshop:"Omgaan met whiplash"

Workshops "Omgaan met whiplash" U overkomt een whiplash. Van de één op de andere dag staat uw leven ‘op z’n kop’. Stichting Whiplash de Baas biedt u de mogelijkheid om inzicht te krijgen in klachtenpatroon en hoe er mee om te gaan. Dat komt uw weg naar verbetering dan wel herstel ten goede.
De workshops zullen verweven zijn met inzicht in klachtenpatroon, lotgenotencontact, hoe re-integreer ik de gevolgen van een whiplash in privé/werk/vrijwilligerswerk/vrije tijd. Verder ruimte voor adviezen, tips, gratis informatiemateriaal, tips voor goede adressen, etc.

Op het einde van de workshop zal gedurende zo’n 30 minuten a 45 minuten een professional die in de praktijk van alle dag whiplashpatiënten behandelt/begeleid aanwezig zijn om mogelijkheden aan te geven over multidisciplinaire behandeling/begeleiding en om vragen te beantwoorden. Tijdens deze workshops is het niet mogelijk vragen van juridische aard te stellen. Daar hebben wij onze juridische helpdesk voor.
http://www.whiplashdebaas.nl/agenda/290-whiplash-en-workshop-omgaan-met-whiplash